close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke grafzuil met gebeeldhouwde figuur foto 1

Natuurlijke grafzuil met gebeeldhouwde figuur Basalt

Deze prachtige, natuurlijke grafzuil is gemaakt van een hoogwaardig materiaal dat tijdloze schoonheid uitstraalt. De gebeeldhouwde figuur die de zuil sierlijk omvat, is bedoeld om de herinnering aan uw dierbare te vereeuwigen. Dit monument biedt een waardige plek om uw geliefde te gedenken en het persoonlijke karakter wordt versterkt door het kunnen graveren van de naam en boodschappen.De natuur l... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42421
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Zuilen
Graftype Enkel
Kleur Bruin
Materiaal Basalt
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Deze prachtige, natuurlijke grafzuil is gemaakt van een hoogwaardig materiaal dat tijdloze schoonheid uitstraalt. De gebeeldhouwde figuur die de zuil sierlijk omvat, is bedoeld om de herinnering aan uw dierbare te vereeuwigen. Dit monument biedt een waardige plek om uw geliefde te gedenken en het persoonlijke karakter wordt versterkt door het kunnen graveren van de naam en boodschappen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.