close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Twee grafzuilen met glazen tekstplaat en graflantaarn foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Twee grafzuilen met glazen tekstplaat en graflantaarn Glas

Een grafmonument dat bestaat uit twee majestueuze grafzuilen met een glazen tekstplaat. De grafzuilen bieden de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een subtiele en gedenkwaardige manier wordt geëerd. Dit monument wordt verlicht door een stijlvolle lantaarn die een warm licht verspreidt over de rustplaats. Met dit klassieke ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33270
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Modern
Dieren Dieren 3d, Vogel
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Glas
Staande deel Natuursteen en glas

Omschrijving

Een grafmonument dat bestaat uit twee majestueuze grafzuilen met een glazen tekstplaat. De grafzuilen bieden de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een subtiele en gedenkwaardige manier wordt geëerd. Dit monument wordt verlicht door een stijlvolle lantaarn die een warm licht verspreidt over de rustplaats. Met dit klassieke monument kunt u eeuwige herinneringen creëren, waarbij traditie en respect samenkomen.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.