close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Twee grafzuilen met glazen tekstplaat foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Twee grafzuilen met glazen tekstplaat Glas

Twee stijlvolle grafzuilen gemaakt van hoogwaardig graniet, met uitgehouwen details en een glazen tekstplaat die een waardige herinnering biedt aan de overledene. De glazen plaat biedt de mogelijkheid om naam, datum en persoonlijke boodschappen te graveren, waardoor het monument een unieke persoonlijke touch krijgt. Met deze elegante grafzuilen creëert u een duurzame herinnering die uw dierbare al... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22745
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Natuurlijk, Zuilen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Materiaal Glas
Staande deel Natuurlijk en glas

Omschrijving

Twee stijlvolle grafzuilen gemaakt van hoogwaardig graniet, met uitgehouwen details en een glazen tekstplaat die een waardige herinnering biedt aan de overledene. De glazen plaat biedt de mogelijkheid om naam, datum en persoonlijke boodschappen te graveren, waardoor het monument een unieke persoonlijke touch krijgt. Met deze elegante grafzuilen creëert u een duurzame herinnering die uw dierbare altijd zal eren.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.