close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grafsteen met glazen tekstplaat foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Rechthoekige grafsteen met glazen tekstplaat Glas

Deze rechthoekige grafsteen biedt een modern en functioneel ontwerp dat uw dierbare eert. De duurzame natuursteen is voorzien van glazen tekstplaat, waardoor het mogelijk is om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren. Het is een tijdloos monument dat respectvol de herinnering aan uw geliefde in stand houdt.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘een... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 29454
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern, Onderhoudsvrij, Robuust/groot
Graftype Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Kleur donker
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal Glas
Staande deel Glas

Omschrijving

Deze rechthoekige grafsteen biedt een modern en functioneel ontwerp dat uw dierbare eert. De duurzame natuursteen is voorzien van glazen tekstplaat, waardoor het mogelijk is om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren. Het is een tijdloos monument dat respectvol de herinnering aan uw geliefde in stand houdt.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.