close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Traditionele grafsteen van Ocean Beige kalksteen foto 1

Traditionele grafsteen van Ocean Beige kalksteen

Dit is een traditioneel grafmonument vervaardigd uit Ocean Beige kalksteen, een robuuste en duurzame materiaalsoort die bekend staat om zijn unieke kleurenspel en natuurlijke textuur. Deze sierlijke steen straalt waardigheid en kalmte uit, passend bij de sereniteit van een laatste rustplaats. Door de natuurlijke eigenschappen van de kalksteen is elke steen uniek en heeft het zijn eigen karakter. D... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42276
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Lichte grafstenen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur licht, Wit
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit is een traditioneel grafmonument vervaardigd uit Ocean Beige kalksteen, een robuuste en duurzame materiaalsoort die bekend staat om zijn unieke kleurenspel en natuurlijke textuur. Deze sierlijke steen straalt waardigheid en kalmte uit, passend bij de sereniteit van een laatste rustplaats. Door de natuurlijke eigenschappen van de kalksteen is elke steen uniek en heeft het zijn eigen karakter. Dit monument biedt de mogelijkheid om een persoonlijke inscriptie aan te brengen, een subtiele maar betekenisvolle manier om de naam en de herinnering aan uw dierbare te eren. Door het klassieke ontwerp en de elegante uitstraling is dit grafmonument een tijdloos eerbetoon dat generaties lang kan dienen als rustplaats en herinneringspunt.


Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.