close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Traditioneel grafmonument foto 1

Traditioneel grafmonument

Monument waarvan de letterplat uit 2 delen bestaat. De beide delen hebben een ronde bovenkant en zijn verschillend van hoogte. Ze zijn iets uit elkaar geplaatst, hierdoor ontstaat door de bewerking op beide delen een uitsparing. De tekst en de gravure zijn verdiept gestraald en zijn ingeverfd. De vloer bestaat uit banden met daarbinnen split. Het geheel staat op een betonfundering.De traditionele ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41844
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Monument waarvan de letterplat uit 2 delen bestaat. De beide delen hebben een ronde bovenkant en zijn verschillend van hoogte. Ze zijn iets uit elkaar geplaatst, hierdoor ontstaat door de bewerking op beide delen een uitsparing. De tekst en de gravure zijn verdiept gestraald en zijn ingeverfd. De vloer bestaat uit banden met daarbinnen split. Het geheel staat op een betonfundering.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.