close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen golfkop met rivier foto 1

Grafsteen golfkop met rivier

De golfkop letterplaat heeft aan de onderkant een uitspring in de vorm van een boog. De uitsparing in de vloer symboliseert een pad of een rivier die naar de horizon loopt, deze verdwijnt in de boog van de letterplaat. Het geheel staat met plinten op een betonfundering.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41975
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin, Paars
Liggende deel Rivier
Natuursteen kleuren Paars
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

De golfkop letterplaat heeft aan de onderkant een uitspring in de vorm van een boog. De uitsparing in de vloer symboliseert een pad of een rivier die naar de horizon loopt, deze verdwijnt in de boog van de letterplaat. Het geheel staat met plinten op een betonfundering.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.