close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Traditioneel familie grafmonument van Omega Brown graniet foto 1

Traditioneel familie grafmonument van Omega Brown graniet

Dit traditionele familiegrafmonument is zorgvuldig vervaardigd uit hoogwaardig Omega Brown graniet, bekend om zijn duurzaamheid en tijdloze esthetiek. Het robuuste ontwerp straalt kracht en stabiliteit uit, terwijl de zachte bruine tint van het graniet een warme, uitnodigende sfeer creëert. Het monument biedt voldoende ruimte voor inscripties die de namen en gepersonaliseerde boodschappen van uw g... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41848
Assortiment Traditionele gedenktekens
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d, Roos
Collectie Golfkop, Klassiek en traditioneel, Onderhoudsvrij
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Bruin, Rood, Zwart
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin, Zwart
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit traditionele familiegrafmonument is zorgvuldig vervaardigd uit hoogwaardig Omega Brown graniet, bekend om zijn duurzaamheid en tijdloze esthetiek. Het robuuste ontwerp straalt kracht en stabiliteit uit, terwijl de zachte bruine tint van het graniet een warme, uitnodigende sfeer creëert. Het monument biedt voldoende ruimte voor inscripties die de namen en gepersonaliseerde boodschappen van uw geliefden kunnen bevatten. Dit stenen eerbetoon is zowel een rustpunt als een belangrijk herinneringspunt, wat respect en eerbetoon aan uw geliefden uitstraalt. Het traditionele ontwerp maakt dit monument tot een waardige plek voor reflectie en herdenking.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.