close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruwesteen met cortenstalen opschrift en rand foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Ruwesteen met cortenstalen opschrift en rand Cortenstaal

Een grafmonument met een rustieke en tijdloze uitstraling. Het is gemaakt van ruwesteen, waarop het cortenstalen opschrift en de rand zijn aangebracht. Deze combinatie van materialen biedt een mooie tegenstelling, waardoor het grafmonument een uniek karakter heeft. U kunt het opschrift personaliseren met een naam, zodat uw geliefde voor altijd in uw hart blijft.Cortenstaal wordt regelmatig toegepa... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35645
Collectie Onderhoudsvrij
Liggende deel Cortenstaal
Materiaal Cortenstaal

Omschrijving

Een grafmonument met een rustieke en tijdloze uitstraling. Het is gemaakt van ruwesteen, waarop het cortenstalen opschrift en de rand zijn aangebracht. Deze combinatie van materialen biedt een mooie tegenstelling, waardoor het grafmonument een uniek karakter heeft. U kunt het opschrift personaliseren met een naam, zodat uw geliefde voor altijd in uw hart blijft.

Cortenstaal

Cortenstaal wordt regelmatig toegepast bij grafmonumenten.De mooie roestbruine kleur wordt gekenmerkt door zijn warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. Het materiaal is zeer weervast en de roestlaag is erg duurzaam en blijft mooi.