close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafsteen met zuilen van natuursteen en graflantaarn op zuil foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Grafsteen met zuilen van natuursteen en graflantaarn op zuil Natuursteen

Een elegante grafsteen, bestaande uit drie natuursteen zuilen met een graflantaarn bovenop. De zuilen staan symbool voor kracht en vastheid, terwijl de lantaarn een warmte en rust uitstraalt. Met deze grafsteen kunt u de naam van uw geliefde laten aanbrengen, waardoor hun herinnering voor altijd wordt geëerd.Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschap... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1204
Collectie Exclusief, Lichte grafstenen, Modern, Onderhoudsvrij, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Natuursteen

Omschrijving

Een elegante grafsteen, bestaande uit drie natuursteen zuilen met een graflantaarn bovenop. De zuilen staan symbool voor kracht en vastheid, terwijl de lantaarn een warmte en rust uitstraalt. Met deze grafsteen kunt u de naam van uw geliefde laten aanbrengen, waardoor hun herinnering voor altijd wordt geëerd.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.