close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruwe grafsteen van Multi Color Red graniet foto 1

Ruwe grafsteen van Multi Color Red graniet Ruwe steen

Dit grafmonument is gemaakt van Multi Color Red graniet, een duurzaam en hoogwaardig materiaal met een unieke kleurenvariatie die zorgt voor een opvallende en individuele uitstraling. De ruwe afwerking van de steen en de natuurlijke grilligheid van het ontwerp geven het monument een bijzondere uitstraling die zowel robuust als authentiek is. Dit monument biedt voldoende ruimte voor de inscriptie v... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42203
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin, Rood
Materiaal Ruwe steen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit grafmonument is gemaakt van Multi Color Red graniet, een duurzaam en hoogwaardig materiaal met een unieke kleurenvariatie die zorgt voor een opvallende en individuele uitstraling. De ruwe afwerking van de steen en de natuurlijke grilligheid van het ontwerp geven het monument een bijzondere uitstraling die zowel robuust als authentiek is. Dit monument biedt voldoende ruimte voor de inscriptie van een naam en een persoonlijke boodschap om uw dierbare te herinneren. Bovendien is graniet bestand tegen weersinvloeden, wat betekent dat dit grafmonument de tand des tijds zal doorstaan. Over het geheel genomen is dit monument een waardevolle keuze voor degenen die kwaliteit en individualiteit waarderen in een laatste rustplaats.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.