close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruwe grafsteen van Mudarai Gold graniet met graflantaarn foto 1

Ruwe grafsteen van Mudarai Gold graniet met graflantaarn

Dit eerbiedige grafmonument is gemaakt van Mudarai Gold graniet, een eersteklas steen die beroemd is om zijn uitzonderlijke duurzaamheid en warme, gouden tinten. Het onregelmatige, ruwe oppervlak weerspiegelt de authentieke schoonheid van de natuur en staat voor een natuurlijke en nederige herinnering aan uw dierbare. Het monument is uitgerust met een sfeervolle graflantaarn, die de mogelijkheid b... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42227
Collectie Natuurlijk
Graftype Enkel
Kleur Beige
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Subtype Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit eerbiedige grafmonument is gemaakt van Mudarai Gold graniet, een eersteklas steen die beroemd is om zijn uitzonderlijke duurzaamheid en warme, gouden tinten. Het onregelmatige, ruwe oppervlak weerspiegelt de authentieke schoonheid van de natuur en staat voor een natuurlijke en nederige herinnering aan uw dierbare. Het monument is uitgerust met een sfeervolle graflantaarn, die de mogelijkheid biedt om een symbolische vlam in stand te houden, als representatie van eeuwig durende herinnering en liefde. Praat of biedt uw eerbied aan in het subtiele licht van de lantaarn, die respect en contemplatie uitstraalt. Dit grafmonument is zorgvuldig ontworpen om een waardige en serene rustplaats te bieden voor uw geliefde.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.