close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ruwe grafsteen met bronzen letters en roos foto 1

Ruwe grafsteen met bronzen letters en roos

Een uniek grafmonument met een ruw uitgehouwen steen dat de ongetemde schoonheid van de natuur weerspiegelt. De oppervlaktetextuur is bewust ongepolijst gelaten om de authenticiteit van het materiaal te benadrukken. De naam en tekst van uw geliefde zijn zorgvuldig en stijlvol in het brons gelegd, een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en tijdloze uitstraling. Als bekroning is een verf... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42221
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant 3d
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Lichte grafstenen, Natuurlijk
Graftype Enkel
Kleur licht, Wit
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Een uniek grafmonument met een ruw uitgehouwen steen dat de ongetemde schoonheid van de natuur weerspiegelt. De oppervlaktetextuur is bewust ongepolijst gelaten om de authenticiteit van het materiaal te benadrukken. De naam en tekst van uw geliefde zijn zorgvuldig en stijlvol in het brons gelegd, een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en tijdloze uitstraling. Als bekroning is een verfijnde bronzen roos aan de steen toegevoegd, een symbolische uiting van eeuwige liefde en herinnering. Dit grafmonument biedt een tastbare manier om uw dierbare te eren, met een balans tussen natuurlijke ruwheid en verfijnde details.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.