close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ronde grafsteen foto 1

Ronde grafsteen

De letterplaat van dit monument bestaat uit meerdere delen. Het voorste gedeelte bestaat uit 2 losse delen die iets uit elkaar zijn geplaatst. Ze zijn weer gemonteerd op een hele plaat waardoor er een reliëf ontstaat. De letterplaat staat op een voetstuk met daarvoor een kleine vloer. Het geheel is gemonteerd op een betonfundering. De tekst is verdiept gestraald en ingeverfd.De traditionele gedenk... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41911
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Kleur Zwart
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

De letterplaat van dit monument bestaat uit meerdere delen. Het voorste gedeelte bestaat uit 2 losse delen die iets uit elkaar zijn geplaatst. Ze zijn weer gemonteerd op een hele plaat waardoor er een reliëf ontstaat. De letterplaat staat op een voetstuk met daarvoor een kleine vloer. Het geheel is gemonteerd op een betonfundering. De tekst is verdiept gestraald en ingeverfd.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.