close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grafsteen van natuursteen foto 1

Rechthoekige grafsteen van natuursteen

Dit rechthoekige grafmonument van natuursteen is een eerbetoon aan de herinnering aan uw dierbare. De klassieke steen is versierd met een precieze gegraveerde tekst, waardoor het monument zowel mooi als praktisch is. Het biedt een stijlvolle manier om de liefdevolle herinneringen aan uw dierbare levendig te houden en hen te vereren.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘ee... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35529
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel
Kleur donker
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Natuursteen
Natuursteen kleuren Groen
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Dit rechthoekige grafmonument van natuursteen is een eerbetoon aan de herinnering aan uw dierbare. De klassieke steen is versierd met een precieze gegraveerde tekst, waardoor het monument zowel mooi als praktisch is. Het biedt een stijlvolle manier om de liefdevolle herinneringen aan uw dierbare levendig te houden en hen te vereren.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.