close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grafsteen van glas met graflantaarn foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Rechthoekige grafsteen van glas met graflantaarn Glas

Een rechthoekig grafmonument gemaakt van glas dat een modern, minimalistisch ontwerp heeft. Het biedt een unieke combinatie van transparantie en kleur, met de mogelijkheid om de naam van uw dierbare te laten graveren. De graflantaarn op de vloer van het monument symboliseert warmte en licht, waardoor de herinnering aan uw geliefde voortleeft. Dit grafmonument combineert stijl met functionaliteit, ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35613
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Kleur donker
Liggende deel Geheel beplanting, Natuursteen
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Grijs
Staande deel Glas

Omschrijving

Een rechthoekig grafmonument gemaakt van glas dat een modern, minimalistisch ontwerp heeft. Het biedt een unieke combinatie van transparantie en kleur, met de mogelijkheid om de naam van uw dierbare te laten graveren. De graflantaarn op de vloer van het monument symboliseert warmte en licht, waardoor de herinnering aan uw geliefde voortleeft. Dit grafmonument combineert stijl met functionaliteit, om op een stijlvolle manier te gedenken.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.