close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grafsteen van Cortenstaal met glazen tekstplaat foto 1

Rechthoekige grafsteen van Cortenstaal met glazen tekstplaat Cortenstaal, glas

Dit robuuste en stijlvolle grafmonument bestaat uit een rechthoekige plaat vervaardigd uit Cortenstaal, bekend om zijn duurzame en weervaste kwaliteiten. Het warme, aardse kleurenspectrum van het Cortenstaal straalt een rustgevende natuurlijkheid uit. Centraal geplaatst treffen we een glazen element waarop de mogelijkheid bestaat om een persoonlijke tekst, afbeeldingen of symbolen te graveren. Dit... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41944
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Modern
Graftype Enkel
Kleur Oranje
Materiaal Cortenstaal, Glas
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit robuuste en stijlvolle grafmonument bestaat uit een rechthoekige plaat vervaardigd uit Cortenstaal, bekend om zijn duurzame en weervaste kwaliteiten. Het warme, aardse kleurenspectrum van het Cortenstaal straalt een rustgevende natuurlijkheid uit. Centraal geplaatst treffen we een glazen element waarop de mogelijkheid bestaat om een persoonlijke tekst, afbeeldingen of symbolen te graveren. Dit zorgt voor een bijzondere, gepersonaliseerde herdenkingsplaats. Door het transparante karakter van het glazen element, komt de textuur en kleur van het Cortenstaal goed tot zijn recht, resulterend in een harmonieus geheel. Dit grafmonument is een subtiele combinatie van duurzaam en natuurlijk materiaalgebruik met moderne vormgeving, zonder in te leveren op het respectvolle karakter van een blijvende gedenkplaats.


Cortenstaal

Cortenstaal wordt regelmatig toegepast bij grafmonumenten.De mooie roestbruine kleur wordt gekenmerkt door zijn warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. Het materiaal is zeer weervast en de roestlaag is erg duurzaam en blijft mooi.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.