close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grafsteen met glazen tekstplaat  foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Rechthoekige grafsteen met glazen tekstplaat Glas, rvs

Een stijlvol rechthoekig grafmonument met een glazen tekstplaat, dat het modernisme combineert met traditionele stijl. De kleurrijke glazen plaat biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid wordt geëerd in een mooie, gedenkwaardige vorm. Het grafmonument is afgewerkt met hoogwaardige materialen en is ontworpen om de herinneri... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35805
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern
Liggende deel Geheel beplanting, RVS
Materiaal Glas, RVS
Staande deel Natuursteen en glas

Omschrijving

Een stijlvol rechthoekig grafmonument met een glazen tekstplaat, dat het modernisme combineert met traditionele stijl. De kleurrijke glazen plaat biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid wordt geëerd in een mooie, gedenkwaardige vorm. Het grafmonument is afgewerkt met hoogwaardige materialen en is ontworpen om de herinnering aan uw dierbare levendig te houden.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.