close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekige grafsteen met glazen helft en hart foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Rechthoekige grafsteen met glazen helft en hart Glas, natuursteen

Deze rechthoekige grafsteen biedt een perfecte combinatie van moderniteit en tijdloze elegantie. Het ontwerp omvat een glazen helft waardoor licht en transparantie wordt gesymboliseerd, terwijl het reliëf in hartvorm een gevoel van warmte en liefde uitstraalt. Met dit monument kunt u de naam van uw dierbare op de steen laten zetten, waardoor hun aanwezigheid wordt geëerd.Door het gebruik van beeld... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 26957
Collectie Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Modern, Onderhoudsvrij
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Staande deel Natuursteen en glas

Omschrijving

Deze rechthoekige grafsteen biedt een perfecte combinatie van moderniteit en tijdloze elegantie. Het ontwerp omvat een glazen helft waardoor licht en transparantie wordt gesymboliseerd, terwijl het reliëf in hartvorm een gevoel van warmte en liefde uitstraalt. Met dit monument kunt u de naam van uw dierbare op de steen laten zetten, waardoor hun aanwezigheid wordt geëerd.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.