close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Rechthoekig grafmonument van Diabas foto 1

Rechthoekig grafmonument van Diabas

Dit rechthoekige grafmonument is vervaardigd uit Diabas, een kwalitatief hoogwaardige natuursteen die bekendstaat om zijn duurzaamheid en kleurvastheid. Met zijn strakke lijnen en gelijkmatig gepolijste oppervlak straalt dit monument een stille waardigheid uit, waarbij de rijke donkergroene kleurtinten bij verschillende lichtinvallen subtiel van kleur kunnen veranderen. Het rechthoekige ontwerp is... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42242
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Collectie Ambachtelijk
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit rechthoekige grafmonument is vervaardigd uit Diabas, een kwalitatief hoogwaardige natuursteen die bekendstaat om zijn duurzaamheid en kleurvastheid. Met zijn strakke lijnen en gelijkmatig gepolijste oppervlak straalt dit monument een stille waardigheid uit, waarbij de rijke donkergroene kleurtinten bij verschillende lichtinvallen subtiel van kleur kunnen veranderen. Het rechthoekige ontwerp is tegelijkertijd sober en modern en biedt ruimte voor zowel persoonlijke inscripties als decoratieve elementen. Of u nu kiest voor een eenvoudige tekst of een uitgebreider design, dit monument kan worden aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren en biedt een passend eerbetoon aan uw dierbare. Het is een tijdloos grafmonument gecombineerd met moderne esthetiek.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.