close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Ovaalvormige grafsteen van graniet foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Ovaalvormige grafsteen van graniet Natuursteen

Een ovaalvormige grafsteen van graniet, die een rustieke elegantie uitstraalt. Dit klassieke grafmonument is perfect om een blijvende herinnering te creëren, waardoor hun aanwezigheid eeuwig wordt geëerd.Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoeging... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42603
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Onderhoudsvrij
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een ovaalvormige grafsteen van graniet, die een rustieke elegantie uitstraalt. Dit klassieke grafmonument is perfect om een blijvende herinnering te creëren, waardoor hun aanwezigheid eeuwig wordt geëerd.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.