close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke zwerfkei met bronzen letters foto 1

Natuurlijke zwerfkei met bronzen letters Ruwe steen, zwerfkeien

Dit grafmonument bestaat uit een unieke, natuurlijk gevormde zwerfkei, wat zorgt voor een opvallende en organische uitstraling. De zwerfkei biedt een verbluffende aanpassing aan de natuurlijke omgeving en betoont op een subtiele manier respect aan de overledene. Het monument krijgt een persoonlijke toets dankzij de bronzen letters, waarmee de gedenkwaardige berichten of de naam van uw dierbare kun... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42222
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen
Graftype Enkel
Kleur Beige
Materiaal Ruwe steen, Zwerfkeien
Natuursteen kleuren Beige/licht bruin
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit grafmonument bestaat uit een unieke, natuurlijk gevormde zwerfkei, wat zorgt voor een opvallende en organische uitstraling. De zwerfkei biedt een verbluffende aanpassing aan de natuurlijke omgeving en betoont op een subtiele manier respect aan de overledene. Het monument krijgt een persoonlijke toets dankzij de bronzen letters, waarmee de gedenkwaardige berichten of de naam van uw dierbare kunnen worden aangebracht. De combinatie van de natuurlijke schoonheid van de zwerfkei en de verfijnde bronzen letters laten een blijvende, tastbare herinnering achter. Dit monument is een eerbetoon aan het leven, waarbij natuur en memoriaal harmonieus samenkomen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.