close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen van Metalic Green graniet foto 1

Natuurlijke ruwe grafsteen van Metalic Green graniet Ruwe steen

Dit grafmonument straalt natuurlijke schoonheid uit door de ruwe vorm van de Metalic Green graniet. De oppervlakte toont natuurlijk ogende textuur en behoudt de pure essentie van de steen, die is gewaardeerd om zijn duurzaamheid en esthetiek. De diepgroene kleur van het monument geeft het een unieke aanwezigheid, terwijl het de mogelijkheid biedt om voor een persoonlijke inscriptie te kiezen. Hier... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42498
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Groen
Materiaal Ruwe steen
Natuursteen kleuren Groen
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit grafmonument straalt natuurlijke schoonheid uit door de ruwe vorm van de Metalic Green graniet. De oppervlakte toont natuurlijk ogende textuur en behoudt de pure essentie van de steen, die is gewaardeerd om zijn duurzaamheid en esthetiek. De diepgroene kleur van het monument geeft het een unieke aanwezigheid, terwijl het de mogelijkheid biedt om voor een persoonlijke inscriptie te kiezen. Hiermee vormt het een robuuste, duurzame en respectvolle gedenkplaats voor uw dierbare. Het monument communiceert een gevoel van eeuwige stilte en rust, evenals de eeuwige herinnering die uw geliefde verdient. Door de natuurlijk ruwe vorm en het veelzijdige materiaal, staat dit grafmonument voor een eerlijke en krachtige viering van leven en herinnering.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.