close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen met Cortenstalen rand foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Natuurlijke ruwe grafsteen met Cortenstalen rand Cortenstaal

Dit rustieke grafmonument heeft een natuurlijke ruwe grafsteen met een Cortenstalen rand. De stevige, duurzame steen is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en de rand is voorzien van Cortenstalen accenten die zorgvuldig zijn geconstrueerd. Het monument biedt een unieke manier om de nagedachtenis van uw dierbare te eren, terwijl het de klassieke schoonheid combineert met modern design.De natuur... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35578
Collectie Natuurlijk
Liggende deel Cortenstaal, Geheel beplanting in vlakken, Golfvorm of bogen
Materiaal Cortenstaal
Staande deel Natuurlijk

Omschrijving

Dit rustieke grafmonument heeft een natuurlijke ruwe grafsteen met een Cortenstalen rand. De stevige, duurzame steen is vervaardigd uit hoogwaardige materialen en de rand is voorzien van Cortenstalen accenten die zorgvuldig zijn geconstrueerd. Het monument biedt een unieke manier om de nagedachtenis van uw dierbare te eren, terwijl het de klassieke schoonheid combineert met modern design.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Cortenstaal

Cortenstaal wordt regelmatig toegepast bij grafmonumenten.De mooie roestbruine kleur wordt gekenmerkt door zijn warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. Het materiaal is zeer weervast en de roestlaag is erg duurzaam en blijft mooi.