close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijke ruwe grafsteen met bruggetje en rivier foto 1

Natuurlijke ruwe grafsteen met bruggetje en rivier Cortenstaal, leisteen, ruwe steen

Een natuurlijke grafsteen, gecreëerd met een ruwe oppervlakte om de pracht van de natuur te eren. Het monument omvat een klein brugje en een rustige rivier die een stille vrede symboliseren. De steen heeft een vlakke oppervlakte waarop naam, datum en persoonlijke boodschappen gegraveerd kunnen worden, waardoor uw geliefde op een mooie en respectvolle manier herdacht kan worden.De natuur levert ons... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34914
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Leisteen, Natuurlijk
Graftype Enkel
Kleur Kleurrijk
Liggende deel Cortenstaal, Rivier
Materiaal Cortenstaal, Leisteen, Ruwe steen
Productsoort Ruwe steen
Staande deel Leisteen, Natuurlijk

Omschrijving

Een natuurlijke grafsteen, gecreëerd met een ruwe oppervlakte om de pracht van de natuur te eren. Het monument omvat een klein brugje en een rustige rivier die een stille vrede symboliseren. De steen heeft een vlakke oppervlakte waarop naam, datum en persoonlijke boodschappen gegraveerd kunnen worden, waardoor uw geliefde op een mooie en respectvolle manier herdacht kan worden.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Cortenstaal

Cortenstaal wordt regelmatig toegepast bij grafmonumenten.De mooie roestbruine kleur wordt gekenmerkt door zijn warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. Het materiaal is zeer weervast en de roestlaag is erg duurzaam en blijft mooi.