close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Natuurlijk familiegraf van Ruwe steen foto 1

Natuurlijk familiegraf van Ruwe steen Ruwe steen, zwerfkeien

Dit natuurlijke familiegraf is zorgvuldig uitgehouwen uit ruwe steen, waarbij de onregelmatigheden en texturen van het materiaal behouden blijven om een unieke en authentieke uitstraling te bieden. Dit monument is ontworpen om plaats te bieden aan meerdere familieleden, een symbolische weergave van uw nauwe familiebanden. Het natuurlijke ontwerp van dit monument is zowel krachtig als subtiel, een ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42195
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Natuurlijk, Ruwe steen
Graftype Dubbel / Familiegraf, Enkel, Familiegraf - met vloer
Kleur Grijs
Materiaal Ruwe steen, Zwerfkeien
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit natuurlijke familiegraf is zorgvuldig uitgehouwen uit ruwe steen, waarbij de onregelmatigheden en texturen van het materiaal behouden blijven om een unieke en authentieke uitstraling te bieden. Dit monument is ontworpen om plaats te bieden aan meerdere familieleden, een symbolische weergave van uw nauwe familiebanden. Het natuurlijke ontwerp van dit monument is zowel krachtig als subtiel, een eerbetoon aan de weerbarstigheid van de natuur en het leven zelf. De omvang en het design van deze ruwe steen bieden volop mogelijkheden voor personalisatie via inscripties of toevoegingen. Hierdoor ontstaat een respectvol en gedenkwaardig familiegraf dat generaties lang kan dienen als rustplaats en herinneringspunt.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.