close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Moderne liggende grafzerk van Natuursteen foto 1

Moderne liggende grafzerk van Natuursteen Natuursteen

Een modern grafmonument dat het klassieke ontwerp omarmt, met een liggende grafzerk van hoogwaardig natuursteen. Met prachtig uitgehouwen details die de tijdloze schoonheid benadrukken, biedt dit monument de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een subtiele en gedenkwaardige manier wordt geëerd. U kunt hiermee een blijvende ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35733
Collectie Grafzerken, Modern
Graftype Grafzerken
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Groen

Omschrijving

Een modern grafmonument dat het klassieke ontwerp omarmt, met een liggende grafzerk van hoogwaardig natuursteen. Met prachtig uitgehouwen details die de tijdloze schoonheid benadrukken, biedt dit monument de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een subtiele en gedenkwaardige manier wordt geëerd. U kunt hiermee een blijvende herinnering creëren waarbij traditie en respect samenkomen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.