close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Moderne liggende grafzerk met rivier foto 1

Moderne liggende grafzerk met rivier Brons, natuursteen

Een modern, liggend grafmonument gemaakt van natuursteen, met zorgvuldig gekozen rivierstenen die rust uitstralen. Dit monument biedt de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap of afbeelding te graveren, waardoor het een unieke en persoonlijke herinnering wordt. Het ontwerp en de afwerking van dit grafmonument combineren elegantie met functionaliteit, waardoor het een passende plek is om de her... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 8828
Collectie Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Grafzerken, Kunstenaars, Onderhoudsvrij
Graftype Grafzerken
Kleur donker, Grijs
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen, Rivier
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Grijs

Omschrijving

Een modern, liggend grafmonument gemaakt van natuursteen, met zorgvuldig gekozen rivierstenen die rust uitstralen. Dit monument biedt de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap of afbeelding te graveren, waardoor het een unieke en persoonlijke herinnering wordt. Het ontwerp en de afwerking van dit grafmonument combineren elegantie met functionaliteit, waardoor het een passende plek is om de herinnering aan uw dierbare te eren.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.