close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Moderne liggende grafzerk met kruis foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Moderne liggende grafzerk met kruis Natuursteen

Een moderne liggende grafzerk, die een elegant kruisbeeld combineert met een minimalistisch ontwerp. Het kruisbeeld is gevat in natuursteen en verfijnd met subtiele uitgehouwen details. Het biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een respectvolle manier wordt geëerd. Dit monument is een stille getuige van de herinnerin... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19388
Collectie Christelijk, Grafzerken, Kruis, Lichte grafstenen, Onderhoudsvrij
Graftype Grafzerken
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs

Omschrijving

Een moderne liggende grafzerk, die een elegant kruisbeeld combineert met een minimalistisch ontwerp. Het kruisbeeld is gevat in natuursteen en verfijnd met subtiele uitgehouwen details. Het biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid op een respectvolle manier wordt geëerd. Dit monument is een stille getuige van de herinneringen aan uw geliefde.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.