close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Twee rechthoekige grafstenen met brons engeltje foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Twee rechthoekige grafstenen met brons engeltje Natuursteen

Een indrukwekkend grafmonument dat bestaat uit twee rechthoekige grafstenen met een klassieke en tijdloze uitstraling. Dit monument wordt verfraaid door een prachtig brons engeltje voor de grafsteen. Deze combinatie van natuurlijke elementen en kunst creëert een unieke en rustgevende plek om de herinnering aan een dierbare levend te houden.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenk... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 18918
Collectie Beelden en Symbolen, Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Engel, Exclusief, Kruis, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een indrukwekkend grafmonument dat bestaat uit twee rechthoekige grafstenen met een klassieke en tijdloze uitstraling. Dit monument wordt verfraaid door een prachtig brons engeltje voor de grafsteen. Deze combinatie van natuurlijke elementen en kunst creëert een unieke en rustgevende plek om de herinnering aan een dierbare levend te houden.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Engel
In de christelijke symboliek wordt de engel gezien als de boodschapper van God. In de oudheid was dit de godin van de overwinning genaamd Victoria. Engelen als christelijk symbool zijn dienaren van God die als missie hebben om gelovigen te helpen en te beschermen. In de meeste grafmonumenten waar een engel wordt toegepast wordt is deze beschermende houding terug te zien. Naast bloemen- of lauwerkransen, worden engelen ook vaak met een muziekinstrument afgebeeld.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.