close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Moderne liggende grafsteen van twilight graniet foto 1

Moderne liggende grafsteen van twilight graniet

Een modern liggend grafmonument, gemaakt van hoogwaardig twilight graniet. Het strakke, minimalistische ontwerp combineert de schoonheid van natuursteen met een klassieke esthetiek. Het is een zeer stijlvolle en tijdloze steen, die perfect geschikt is voor persoonlijke afbeeldingen en graveerwerk. Deze grafsteen biedt de mogelijkheid om de naam en herinneringen van uw dierbare te eren in een zacht... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42162
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Grafzerken, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken
Kleur Bruin, Oranje, Rood
Natuursteen kleuren Rood/oranje/bruin
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Een modern liggend grafmonument, gemaakt van hoogwaardig twilight graniet. Het strakke, minimalistische ontwerp combineert de schoonheid van natuursteen met een klassieke esthetiek. Het is een zeer stijlvolle en tijdloze steen, die perfect geschikt is voor persoonlijke afbeeldingen en graveerwerk. Deze grafsteen biedt de mogelijkheid om de naam en herinneringen van uw dierbare te eren in een zacht, respectvol gedenkteken.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.