close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Moderne liggende grafsteen met rivier  foto 1

Moderne liggende grafsteen met rivier Brons

Een moderne liggende grafsteen met een gladde, glanzende afwerking. Met een prachtig ontwerp dat een rivier symboliseert, geeft het monument uw dierbare een unieke en persoonlijke rustplaats. De naam en boodschappen kunnen worden gegraveerd op de steen, waardoor de herinnering aan uw geliefde voor altijd wordt geëerd. Dit grafmonument combineert stijl en functionaliteit met respectvolle gevoelighe... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35891
Collectie Exclusief, Grafzerken, Onderhoudsvrij
Graftype Grafzerken
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Brons

Omschrijving

Een moderne liggende grafsteen met een gladde, glanzende afwerking. Met een prachtig ontwerp dat een rivier symboliseert, geeft het monument uw dierbare een unieke en persoonlijke rustplaats. De naam en boodschappen kunnen worden gegraveerd op de steen, waardoor de herinnering aan uw geliefde voor altijd wordt geëerd. Dit grafmonument combineert stijl en functionaliteit met respectvolle gevoeligheid.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.