close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Modern familie grafmonument met RVS foto 1

Modern familie grafmonument met RVS Rvs

Een modern familiegrafmonument dat vakmanschap en eenvoud combineert, met RVS als hoofdbestanddeel. Deze duurzame en roestvrije materiaalkeuze geeft een hedendaagse touch aan de rustplaats, terwijl het toch respect toont voor de sereniteit van de omgeving. Het monument kan persoonlijk worden aangepast met namen en data, rekening houdend met de specifieke behoeften van de familie. Door zijn ontwerp... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41996
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Familiegraf - met vloer
Kleur Zwart
Materiaal RVS
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Dubbel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Een modern familiegrafmonument dat vakmanschap en eenvoud combineert, met RVS als hoofdbestanddeel. Deze duurzame en roestvrije materiaalkeuze geeft een hedendaagse touch aan de rustplaats, terwijl het toch respect toont voor de sereniteit van de omgeving. Het monument kan persoonlijk worden aangepast met namen en data, rekening houdend met de specifieke behoeften van de familie. Door zijn ontwerp en kwalitatieve afwerking biedt dit monument niet alleen een gedenkplaats, maar tevens een tastbare link tussen heden, verleden en toekomst. Met dit moderne familiegrafmonument eert u uw geliefden op een gepersonaliseerde en duurzame wijze.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.