close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Liggende familie grafzerk met zwerfkei en Cortenstalen rand foto 1

Liggende familie grafzerk met zwerfkei en Cortenstalen rand Cortenstaal, zwerfkeien

Dit liggende familiegrafmonument is een combinatie van natuurlijke en industriële esthetiek, met een zwerfkei en een rand van Cortenstaal. Het gebruik van de zwerfkei, uniek en gebeeldhouwd door de natuur, draagt symbolisch de persoonlijkheid en het unieke leven van de overledene. De robuuste, Cortenstalen rand voegt een modern element toe en zorgt voor duurzaamheid en weerbestendigheid van het mo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42196
Collectie Grafzerken, Natuurlijk
Graftype Dubbel / Familiegraf, Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - met vloer, Grafzerken
Kleur Bruin
Materiaal Cortenstaal, Zwerfkeien

Omschrijving

Dit liggende familiegrafmonument is een combinatie van natuurlijke en industriële esthetiek, met een zwerfkei en een rand van Cortenstaal. Het gebruik van de zwerfkei, uniek en gebeeldhouwd door de natuur, draagt symbolisch de persoonlijkheid en het unieke leven van de overledene. De robuuste, Cortenstalen rand voegt een modern element toe en zorgt voor duurzaamheid en weerbestendigheid van het monument. Het monument biedt ruimte voor familiespecifieke inscripties zodat elke naam er zijn plaats vindt. Met aandacht voor detail en respect voor de emoties van het rouwproces, wordt dit monument een gepersonaliseerde rustplaats die de essentie en herinneringen van het leven van uw dierbare tastbaar maakt.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Cortenstaal

Cortenstaal wordt regelmatig toegepast bij grafmonumenten.De mooie roestbruine kleur wordt gekenmerkt door zijn warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. Het materiaal is zeer weervast en de roestlaag is erg duurzaam en blijft mooi.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.