close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kort grafmonument van Orion graniet foto 1

Kort grafmonument van Orion graniet

Grafmonument met een ongelijke bovenkant, de randen zijn facet geslepen, aan de onderkant kepen. De letterplaat staat met een tussenstuk op een voetstuk. In een aantal granietsoorten is een bijpassende vaas verkrijgbaar.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de b... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42260
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw
Subtype Enkel staand, Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Grafmonument met een ongelijke bovenkant, de randen zijn facet geslepen, aan de onderkant kepen. De letterplaat staat met een tussenstuk op een voetstuk. In een aantal granietsoorten is een bijpassende vaas verkrijgbaar.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.