close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kort grafmonument met puzzelstukken foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Kort grafmonument met puzzelstukken Hout

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen. Hout staat bekend om zijn warme, natuurlijke uitstraling die een breed spectrum aan kleuren en tinten omvat. Elke houtsoort brengt zijn eigen unieke sfeer en textuur met zich mee. De vari... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 27766
Collectie Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur Bruin
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Hout
Productsoort Letterplaat
Subtype Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Hout

Hout staat bekend om zijn warme, natuurlijke uitstraling die een breed spectrum aan kleuren en tinten omvat. Elke houtsoort brengt zijn eigen unieke sfeer en textuur met zich mee. De variatie in nerfpatronen, vaak uniek voor elke stuk, voegt een persoonlijke toets toe die de schoonheid van de natuur weerspiegelt. Hout symboliseert groei, leven en vernieuwing, en staat tegelijkertijd voor stevigheid en duurzaamheid. Het is een materiaal dat met de tijd meegaat en een diepere verbinding met de aarde en haar cycli biedt. Deze eigenschappen maken het een bijzonder en veelzijdig materiaal, gewaardeerd om zijn esthetiek en symbolische waarde.