close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kort gedenkteken met opgedeelde letterplaat foto 1

Kort gedenkteken met opgedeelde letterplaat

De letterplaat van dit monument is opgebouwd uit 2 delen. De weg in de vloerplaat loopt mooi door in de letterplaten die iets uit elkaar zijn geplaatst. Het monument is gepolijst maar de binnenkanten van de vloer en de letterplaten zijn ruw gehakt. De tekst en de gravure zijn verdiept gestraald en ingeverfd. In de uitsparing in de vloer is wit split aangebracht. Het geheel is op een betonfundering... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 41929
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Bloem, plant of boom Aren/Korenaren, Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie Ambachtelijk, Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder
Graftype Kort graf
Kleur Zwart
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Enkel staand, Staande steen met vloer

Omschrijving

De letterplaat van dit monument is opgebouwd uit 2 delen. De weg in de vloerplaat loopt mooi door in de letterplaten die iets uit elkaar zijn geplaatst. Het monument is gepolijst maar de binnenkanten van de vloer en de letterplaten zijn ruw gehakt. De tekst en de gravure zijn verdiept gestraald en ingeverfd. In de uitsparing in de vloer is wit split aangebracht. Het geheel is op een betonfundering geplaatst.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.