close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Klassieke grafsteen van Antraciet foto 1

Klassieke grafsteen van Antraciet Natuursteen

Een klassiek grafmonument van antracietsteen, met precieze afwerking en verfijnde details. De combinatie van duurzaamheid en eenvoud maken dit grafmonument tot een tijdloze herinnering aan uw geliefde.Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en af... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19867
Collectie Klassiek en traditioneel
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een klassiek grafmonument van antracietsteen, met precieze afwerking en verfijnde details. De combinatie van duurzaamheid en eenvoud maken dit grafmonument tot een tijdloze herinnering aan uw geliefde.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.