close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Klassiek wit familiegraf foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Klassiek wit familiegraf Natuursteen

Dit klassieke familiegrafmonument is gemaakt van hoogwaardig wit marmer, waardoor het een tijdloos en elegant ontwerp heeft. Het biedt de mogelijkheid om de namen van de overledene en hun naasten te graveren, wat een persoonlijke en gedenkwaardige herinnering creëert. Het monument is afgewerkt met zorgvuldig uitgehouwen details, waardoor een rustgevende omgeving wordt gecreëerd voor iedereen die e... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 22354
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Klassiek en traditioneel, Lichte grafstenen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Familiegraf - enkel breed
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Dit klassieke familiegrafmonument is gemaakt van hoogwaardig wit marmer, waardoor het een tijdloos en elegant ontwerp heeft. Het biedt de mogelijkheid om de namen van de overledene en hun naasten te graveren, wat een persoonlijke en gedenkwaardige herinnering creëert. Het monument is afgewerkt met zorgvuldig uitgehouwen details, waardoor een rustgevende omgeving wordt gecreëerd voor iedereen die een laatste groet brengt.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.