close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Klassiek grafmonument van Natuursteen foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Klassiek grafmonument van Natuursteen Natuursteen

Dit klassieke grafmonument van hoogwaardig natuursteen is een prachtige weerspiegeling van tijdloze schoonheid. Met een zorgvuldig uitgehouwen poort die de rustplaats van uw geliefde omringt, biedt het monument een krachtige, maar toch intieme setting. Het biedt u de mogelijkheid om naam en persoonlijke boodschappen te graveren, waardoor hun aanwezigheid wordt geëerd in een elegant en stijlvol mon... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19673
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Productsoort Letterplaat
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Dit klassieke grafmonument van hoogwaardig natuursteen is een prachtige weerspiegeling van tijdloze schoonheid. Met een zorgvuldig uitgehouwen poort die de rustplaats van uw geliefde omringt, biedt het monument een krachtige, maar toch intieme setting. Het biedt u de mogelijkheid om naam en persoonlijke boodschappen te graveren, waardoor hun aanwezigheid wordt geëerd in een elegant en stijlvol monument.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.