close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Kindermonument foto 1

Kindermonument Natuursteen

Monumentje gemaakt van Zwart graniet. De letterplaat is geruwd en het hart en het voetstuk zijn gezoet, zo krijgt het monumentje verschillende kleuren. De tekst is gestraald en ingeverfd.De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditio... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42356
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Ambachtelijk, Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen, Klassiek en traditioneel
Kleur Grijs, Zwart
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs
Subtype Staande steen met vloer

Omschrijving

Monumentje gemaakt van Zwart graniet. De letterplaat is geruwd en het hart en het voetstuk zijn gezoet, zo krijgt het monumentje verschillende kleuren. De tekst is gestraald en ingeverfd.

Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.