close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Inspiratie foto 1

Inspiratie Glas

De vorm van dit gedenkobject houdt het midden tussen een ster en een bloem. Het is de verbeelding van een dierbaar leven dat veel waardevols heeft toegevoegd. In deze vorm wordt de inspiratie, de bezieling waarmee iemand leefde, misschien het meest direct weergegeven. Bloemen kleuren het leven; een ster kan gezien worden als wegwijzer. Ook bij dit object is de as verwerkt in de glazen bol waarvan ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42362
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Modern
Kleur Wit
Materiaal Glas

Omschrijving

De vorm van dit gedenkobject houdt het midden tussen een ster en een bloem. Het is de verbeelding van een dierbaar leven dat veel waardevols heeft toegevoegd. In deze vorm wordt de inspiratie, de bezieling waarmee iemand leefde, misschien het meest direct weergegeven. Bloemen kleuren het leven; een ster kan gezien worden als wegwijzer. Ook bij dit object is de as verwerkt in de glazen bol waarvan de kleur door uzelf kan worden gekozen. Het kan zowel binnen als buiten worden geplaatst.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.