close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Urnmonument foto 1

Urnmonument Glas, natuursteen

Het graniet heeft een ronding waarin een glasplaat is verwerkt. Het glas heeft een bruine gloed, is transparant, heeft geen coating maar is door en door gekleurd. In het rookglas is een afbeelding en tekst gestraald. Het graniet en het rookglas staan metEen eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied v... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42295
Assortiment Moderne gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Modern
Materiaal Glas, Natuursteen

Omschrijving

Het graniet heeft een ronding waarin een glasplaat is verwerkt. Het glas heeft een bruine gloed, is transparant, heeft geen coating maar is door en door gekleurd. In het rookglas is een afbeelding en tekst gestraald. Het graniet en het rookglas staan met

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.