close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Houten grafsteen met kruis bestaande uit twee delen foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Houten grafsteen met kruis bestaande uit twee delen Hout

Dit prachtige grafmonument bestaat uit twee delen die samen een kruis vormen. Het hout is van hoge kwaliteit en heeft een duurzame afwerking om de tijdloze schoonheid te behouden. Deze grafsteen biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid in ere wordt gehouden. Met dit monument kunt u een rustige en respectvolle plek creëren ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 36069
Collectie Christelijk, Exclusief
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal Hout
Productsoort Fotoartikel

Omschrijving

Dit prachtige grafmonument bestaat uit twee delen die samen een kruis vormen. Het hout is van hoge kwaliteit en heeft een duurzame afwerking om de tijdloze schoonheid te behouden. Deze grafsteen biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid in ere wordt gehouden. Met dit monument kunt u een rustige en respectvolle plek creëren om hun herinnering levend te houden.

Hout

Onze collectie houten grafmonumenten bestaat grotendeels uit massief teakhout vervaardigde modellen. Hout is een zeer duurzaam materiaal.

Hout is een natuurproduct en kan door vocht gaan werken. Hierdoor kunnen er in de kopse delen scheuren ontstaan. Dit is niet erg en is zelfs een specifieke eigenschap van deze houtsoort wat verder geen enkele invloed heeft op de duurzaamheid.

Wordt teakhout niet behandeld, dan krijgt het na verloop van tijd een grijze kleur. Zoals ook alle andere hardhout soorten. Dit noemen we het vergrijzen van hout. Een grafmonument krijgt hierdoor een fraaie, natuurlijke uitstraling. Om de oorspronkelijke diepe kleur te behouden kunt u er voor kiezen om het met olie of lak te behandelen, dit betekent echter wel dat het eens per jaar uitgebreid onderhoud nodig heeft.