close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Houten grafsteen met kruis bestaande uit twee delen foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Houten grafsteen met kruis bestaande uit twee delen Hout

Dit prachtige grafmonument bestaat uit twee delen die samen een kruis vormen. Het hout is van hoge kwaliteit en heeft een duurzame afwerking om de tijdloze schoonheid te behouden. Deze grafsteen biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid in ere wordt gehouden. Met dit monument kunt u een rustige en respectvolle plek creëren ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 36069
Collectie Christelijk, Exclusief
Liggende deel Geheel beplanting in vlakken, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal Hout
Productsoort Fotoartikel

Omschrijving

Dit prachtige grafmonument bestaat uit twee delen die samen een kruis vormen. Het hout is van hoge kwaliteit en heeft een duurzame afwerking om de tijdloze schoonheid te behouden. Deze grafsteen biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren, waardoor hun aanwezigheid in ere wordt gehouden. Met dit monument kunt u een rustige en respectvolle plek creëren om hun herinnering levend te houden.

Hout

Hout staat bekend om zijn warme, natuurlijke uitstraling die een breed spectrum aan kleuren en tinten omvat. Elke houtsoort brengt zijn eigen unieke sfeer en textuur met zich mee. De variatie in nerfpatronen, vaak uniek voor elke stuk, voegt een persoonlijke toets toe die de schoonheid van de natuur weerspiegelt. Hout symboliseert groei, leven en vernieuwing, en staat tegelijkertijd voor stevigheid en duurzaamheid. Het is een materiaal dat met de tijd meegaat en een diepere verbinding met de aarde en haar cycli biedt. Deze eigenschappen maken het een bijzonder en veelzijdig materiaal, gewaardeerd om zijn esthetiek en symbolische waarde.