close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Houten graf met kruis erin en glazen tekstplaat foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Houten graf met kruis erin en glazen tekstplaat Glas, hout, natuursteen

Een houten graf met een eenvoudig kruis erin, dat is ontworpen om een blijvende herinnering te creëren aan uw dierbare. Dit rustige grafmonument biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren op een glazen tekstplaat. Hierdoor wordt de aanwezigheid van uw geliefde op een subtiele en gedenkwaardige manier geëerd.Glas is op veel manieren te bewerken en te k... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 36156
Collectie Christelijk, Kruis
Liggende deel Gesloten dekplaat, Natuursteen
Materiaal Glas, Hout, Natuursteen

Omschrijving

Een houten graf met een eenvoudig kruis erin, dat is ontworpen om een blijvende herinnering te creëren aan uw dierbare. Dit rustige grafmonument biedt de mogelijkheid om de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare te graveren op een glazen tekstplaat. Hierdoor wordt de aanwezigheid van uw geliefde op een subtiele en gedenkwaardige manier geëerd.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Hout

Hout staat bekend om zijn warme, natuurlijke uitstraling die een breed spectrum aan kleuren en tinten omvat. Elke houtsoort brengt zijn eigen unieke sfeer en textuur met zich mee. De variatie in nerfpatronen, vaak uniek voor elke stuk, voegt een persoonlijke toets toe die de schoonheid van de natuur weerspiegelt. Hout symboliseert groei, leven en vernieuwing, en staat tegelijkertijd voor stevigheid en duurzaamheid. Het is een materiaal dat met de tijd meegaat en een diepere verbinding met de aarde en haar cycli biedt. Deze eigenschappen maken het een bijzonder en veelzijdig materiaal, gewaardeerd om zijn esthetiek en symbolische waarde.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.