close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Hartvormig grafmonument met boek en beeldje foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Hartvormig grafmonument met boek en beeldje Brons, natuursteen

Een prachtig hartvormig grafmonument, met een uitgesneden boek dat de geschiedenis van de overledene symboliseert en een beeldje dat hun persoonlijkheid verbeeldt. Dit klassieke monument combineert perfecte functionaliteit met respectvolle individualiteit, waardoor u uw dierbare op een unieke manier kunt herdenken. De duurzame constructie van hoogwaardig natuursteen garandeert dat uw gedenkteken j... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34955
Collectie Beelden en Symbolen, Boeken, harten en kussens, Christelijk, Eenvoudig tot bijzonder
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Blauw
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Een prachtig hartvormig grafmonument, met een uitgesneden boek dat de geschiedenis van de overledene symboliseert en een beeldje dat hun persoonlijkheid verbeeldt. Dit klassieke monument combineert perfecte functionaliteit met respectvolle individualiteit, waardoor u uw dierbare op een unieke manier kunt herdenken. De duurzame constructie van hoogwaardig natuursteen garandeert dat uw gedenkteken jarenlang standhoudt.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.