close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Groot bruin grafmonument van Natuursteen foto 1
Klik op onderstaande foto's voor een vergroting

Groot bruin grafmonument van Natuursteen Natuursteen

Dit prachtige, grote grafmonument van natuursteen is het perfecte gedenkteken voor een geliefde. Het monument combineert traditie en elegantie. U kunt de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare graveren in het monument, waardoor hun aanwezigheid voor altijd wordt geëerd.Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonum... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 16842
Collectie Robuust/groot
Graftype Familiegraf - met vloer, Robuust/groot
Liggende deel Kleine uitsparing, Natuursteen
Materiaal Natuursteen
Staande deel Natuursteen

Omschrijving

Dit prachtige, grote grafmonument van natuursteen is het perfecte gedenkteken voor een geliefde. Het monument combineert traditie en elegantie. U kunt de naam en persoonlijke boodschappen van uw dierbare graveren in het monument, waardoor hun aanwezigheid voor altijd wordt geëerd.

Natuursteen

Van marmer tot graniet en van ruw tot gepolijst. Natuursteen is nog steeds het meest gebruikte materiaal voor grafmonumenten wordt gebruikt in de meest uiteenlopende variaties, soorten, kleuren en afwerkingen. Juist vanwege de duurzaamheid is het materiaal erg geschikt voor toepassing in de buitenlucht en blijven de meeste natuursteensoorten ook jarenlang hun natuurlijke schoonheid behouden.