close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Komende zaterdag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafzuilen met vloer van Indian Aurora graniet foto 1

Grafzuilen met vloer van Indian Aurora graniet

Dit esthetisch aantrekkelijke monument bestaat uit majestueuze grafzuilen gecombineerd met een vloer van kwalitatief Indian Aurora graniet. De imposante zuilen voegen een unieke verticale dimensie toe, terwijl de ingetogen glans van het graniet een tijdloze elegantie uitstraalt. Dankzij de duurzaamheid van graniet is dit grafmonument bestendig tegen diverse weersomstandigheden en behoudt het zijn ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42169
Assortiment Traditionele gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Klassiek en traditioneel, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Subtype Enkel staand en liggend, Staande steen met vloer

Omschrijving

Dit esthetisch aantrekkelijke monument bestaat uit majestueuze grafzuilen gecombineerd met een vloer van kwalitatief Indian Aurora graniet. De imposante zuilen voegen een unieke verticale dimensie toe, terwijl de ingetogen glans van het graniet een tijdloze elegantie uitstraalt. Dankzij de duurzaamheid van graniet is dit grafmonument bestendig tegen diverse weersomstandigheden en behoudt het zijn levendige kleurpatronen door de jaren heen. De ruime vloer biedt u de mogelijkheid om persoonlijke items te plaatsen die speciale betekenis hebben. Met dit monument kan men respectvol de nagedachtenis aan een dierbare eren, waarbij de unieke combinatie van grafzuilen en granietvloer zorgt voor een waardige en herkenbare herinneringsplek.


Traditionele gedenktekens

De traditionele gedenktekens zijn meestal van natuursteen gemaakt met een traditionele afwerking, zoals een gepolijst oppervlak en geprikte of gebeitelde verfraaiingen. Ook is de belettering bij de meeste traditionele gedenktekens door middel van zandstralen in het steen aangebracht.

Eenvoudig tot bijzonder

Een eenvoudige, simpele grafsteen in het assortiment van ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan eenvoudig van design zijn, maar op het gebied van materiaal, afwerking en persoonlijke toevoegingen vormgegeven worden naar uw eigen wensen. Elke grafsteen die u ziet op onze website kan naar wensen worden aangepast, rekening houdende met uw budget.

Enkele grafsteen - met vloer

Een enkel graf heeft op veel begraafplaatsen een breedte tussen de 70 en 130 centimeter. Ieder grafmonument maken wij op maat en we zorgen ervoor dat deze de juiste afmetingen heeft volgens de lokale richtlijnen.