close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Grafzuil van Diabas met klein mandje foto 1

Grafzuil van Diabas met klein mandje

Dit grafmonument is vormgegeven als een zuil en straalt een bescheiden elegantie uit. De zuil is netjes afgewerkt, wat bijdraagt aan de serene uitstraling. Een bijzonder detail is het kleine mandje dat aan de zuil bevestigd is. Dit mandje biedt ruimte voor bijvoorbeeld bloemen, kaarsen of persoonlijke aandenkens, waardoor een persoonlijke touch kan worden toegevoegd. De grafzuil kan voorzien worde... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42239
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk
Subtype Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit grafmonument is vormgegeven als een zuil en straalt een bescheiden elegantie uit. De zuil is netjes afgewerkt, wat bijdraagt aan de serene uitstraling. Een bijzonder detail is het kleine mandje dat aan de zuil bevestigd is. Dit mandje biedt ruimte voor bijvoorbeeld bloemen, kaarsen of persoonlijke aandenkens, waardoor een persoonlijke touch kan worden toegevoegd. De grafzuil kan voorzien worden van een tekst, om zo de naam en gedachtenis van de overledene tastbaar te maken. Het ontwerp stelt een respectvol eerbetoon aan de geliefde centraal, terwijl het tevens een plek biedt voor persoonlijke reflectie en herinnering.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.