close
menu Menu Cuperus Gedenken
favorite
Vandaag: Extra inspiratiedagenarrow_forward
Blauw grafzuil met ronde bovenkant foto 1

Blauw grafzuil met ronde bovenkant

Dit grafmonument onderscheidt zich door het unieke ontwerp van de blauwe grafzuil, met een sierlijke ronde bovenkant. Het monument, vervaardigd uit duurzaam, kwalitatief hoogstaand materiaal, toont eerbied en eeuwigheid in zijn robuuste zuilvorm. De intens blauwe kleur geeft het monument een opmerkelijke uitstraling en kan dienen als passende representatie van de persoonlijke smaak of voorkeur van... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 42246
Assortiment Ambachtelijke monumenten
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant 3d
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Zuilen
Kleur Grijs
Natuursteen kleuren Grijs
Subtype Staande steen zonder vloer

Omschrijving

Dit grafmonument onderscheidt zich door het unieke ontwerp van de blauwe grafzuil, met een sierlijke ronde bovenkant. Het monument, vervaardigd uit duurzaam, kwalitatief hoogstaand materiaal, toont eerbied en eeuwigheid in zijn robuuste zuilvorm. De intens blauwe kleur geeft het monument een opmerkelijke uitstraling en kan dienen als passende representatie van de persoonlijke smaak of voorkeur van de overledene. Dit karaktervolle monument draagt bij aan de herinnering van uw dierbare op een waardige en stijlvolle manier.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.